Men alltså, vad var det som hände egentligen?

bild (1)

08.19 – ”alarmet” ringer. Jag stänger av..

08.19 (plus några sekunder)- Jag upptäcker att det visst ringde på riktigt. Ingen väckare. Jag ringer upp vännen och ropar har det hänt något!? med ”lite” sådär morgonsluddrig stämma. Vännen H svarar: Alltså nä, det har inte hänt något men det kanske kan hända något eller okej, kan du följa med till Kallax (Luleå flygplats) och ha folkdräkt på dig och säga bonjour! till typ 300 hundra fansmän, och le i ett par timmar?

Varpå jag tänker i en kvarts sekund och säger ja. Men när!?

NU! blir svaret.

08.24- Jag, i bilen med resten av det gäng som också skulle till Kallax. Jag var som du nog förstår en inhoppare till en annan tjej som hade detta uppdrag. Men tyvärr kunde hon inte vara med, varpå H ringde mig.

Vilken grej alltså. Väldigt oväntad väckning. Följt av en väldigt oväntad fråga. Men jag är glad att jag sa det där Ja:et. En söndagsupplevelse.
image (2) image

Nu ska jag äta brunch. Behöver jag säga att jag är hungrigare än hungrigast? (det fanns inte riktigt tid för frukost i morse ;))

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4