Och så blev det måndagkväll. Med sockerdricka i benen och fjärilar i magen och en fin kväll med fint sällskap ,instoppad i den där asken jag har. I hjärtat.

20130114-222238.jpg
Kaffe och fruktsallad med en klick grädde. Kära nån så gott!

20130114-222256.jpg
Syftet med kvällen, förutom att bara umgås, var även att ta oss igenom alla instuderingsfrågor vi har till tentan imorn. Vi gjorde en lek av det hela,”dra en lapp, svara rätt,annars får du göra 5 burpees”. Haha, uundra vem som kom på det där sista. Och undra vem som fick sitt förslag avslaget. Äsch då! 😉 mycket bra lek var det och vi alla lärde oss bra och jag känner mig lite mindre osäker inför morgondagen än tidigare idag!

Nu ska jag slumra skönhetssömnen och vakna till värsta bästa tisdagen!

SOV GOTT!

kram /lillafrun

G-VMBJT57ZE4