Äntligen. Fredagkvällen är här!

 Lyan luktar nystädad och ser sådär extra, extramysig ut. Jag är varm i musklerna efter dagens tabata-pass. Jag är även lättad, över att ”Gambia-redovisningen” är över…även om den inte var sådär super-ansträngande , så är det ändå skönt att kunna ”checka av”. Nya tullisar är inhandlade, ääntligen fick jag tag på den rätta färgen. Jag blev så glad att jag kapade dom. Lite för mycket. 

IMG_4149

Ljusen är tända. Härs och tvärs.IMG_4152

Alltså… visst förstår Du att jag är heelt kär i min filt? Den du skymtar där..ja där! IMG_4154
 Ja, kanske blev dom liite för korta. Men om en kvart har dom nog växt till sig. (Tullisar växer fort alltså!?)

Nä, nu ska jag middagsfixa här.

Ha en skön fredagkväll! 

..Så skönt att ha heeela helgen framför sig. Är inte det en underbar känsla, så säg?

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4