Å där ramlade jag in genom dörren. Okejdå, för en kvart sedan.

En dag fylld av musik i olika former. Redovisning på förmiddagen. Lunch, sedan direkt iväg och besöka min praktikplats för våren. Bli fullproppad med info för att sedan traska tillbaka till skolan i världens snöstorm. In i ett övningsrum för att öva. En snabb mellis-paus och sedan har jag undervisat mina fiolelever. Jag är helt slut nu. Ikväll är det ingen träning på agendan, och det känns faktiskt bara skönt.

När jag kom hem ekade lyan tom,tom. Ingen M hemma. Han är iväg och rattar på dom där rattarna i nån studio. Tror jag? I alla fall, så har jag precis slängt ihop en ugnspannkaka och när jag skulle slå på ugnen så blev jag tårögd och varm ända in i hjärtat.

På spisen…IMG_4525

…låg det en lapp, fylld av en massa ord. Skrivna av min älskade. Å. För att fira att jag har det så bra så slog jag till på receptet för en ”lyxig pannkaka” istället för ”vardagspannkaka”. Yeah! Skillnaden var mer ägg och mindre mjöl i den lyxiga! Onsdags-lyx helt enkelt! 😉 Istället för att använda vetemjöl när jag gör pannkaka så blandar jag olika grova mjölsorter. Inget vittvitt som gör att man blir som en uppblåst ballong och dessutom inte mätt. Gott och matigt blir det istället!

Det doftar ljuvligt och nu ska jag gå och rota i vår bärfrys. Hallon,jordgubbar…blåbär..äppelmos.. ja vi får se vad det blir! 😀

HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA LILL-LÖRDAG!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4