Pepp pepp pepp! Jag behöver pepp!! Eftermiddagsdippen är här.. snark.
Har hållit igång sedan tidiga morgonen med praktik, som gick jättebra. Tjoho! Sedan tillbaka till skolan för min egen fiollektion. Lunch. Direkt efter; metodik. Och nu en liten paus, dvs. en stunds övning innan jag ska spela i aulan på gemensam fiollektion om en stund. Jag avskyr ju den grejen, men tycker ändå att det går bättre och bättre. Jag tycker inte att det är lika outhärdligt nervöst längre, yeah! : D
För övrigt vill jag bara upplysa om att det är ruskigt gulligt med ett gäng 6-åringar som sjunger om att dom dansar en tussedans… När S-en inte riktigt är sådär tokskarpa. Om jag säger så.
Ååh, gulliga barn, ni gjorde min torsdag!

Och.. Såhär ser Jag ut en torsdag när det toksnöar; ullbyxor, cremefärgad blus och rödrosiga kinder efter en prommis i snömodd.

20130131-141527.jpg

20130131-142517.jpg

20130131-143129.jpg

Nä, nu kör vi! Sista rycket för idag!
Sa jag att jag är taggad på helg förresten!? Någon fler?

kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4