Ännu en söndagskväll som spenderats i goda vänners sällskap. Jag är överförtjust!

IMG_4780

(Bildbevis lyckades jag skaffa på mig själv, utan att jag visste om det. Titta i fönstret! hihi)

Note to self: träna inte mage innan du ska umgås med det där gänget. Du får kramp då. Men hey! Det var det sååå värt!

Semlor och C´s underbart goda Squash-kaka (även kallad, ”falsk ostkaka”. Gaalet god! Knappt något socker i alls. Några matskedar mjöl bara. Rena hälsokakan!:D). Sanslöst god rödvinbärs-juice. T´s goda guava-frukt, något jag aldrig provat tidigare men som jag glatt knaprade i mig.

IMG_4765

Squasch-kakan serveras med bär och grädde.

IMG_4777

Mums!
IMG_4775Årets första, och troligtvis enda, semla. Den var godgod. 

Nu ska jag försöka lugna ner mig. Trassla mig ur fnittret och börja sikta in mig på tandborsten och kudden.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4