Stanna under filten? Åka och träna? Stanna under filten? Åka och träna?

-TRÄNA SÅKLART! 😀

Idag firar vi 4 år.  Jag och körkortet alltså 😉 Så jag ville fira med en liten biltur. Och ja, den kunde ju lika gärna ta mig till gymmet som någon annanstans. Och vet du? Ikväll har jag gjort mitt bästa pass på huur länge som helst. Hela kroppen kändes topptopp och jag njöt trots att pulsen tickade som en bomb innan sprängning. Åh vad glad jag är att jag for iväg!

Det är dom där gångerna. När man känner sig trött som det kan gå som allra bäst. Man kanske inte har så höga krav på sig, bara träna och gå hem. Man tänker att ”jaja, jag orkar vad jag orkar. Det blir bra”. Men istället blir det oftast under dessa gånger man ökar lite till, och lite till och lite till. Man och man, så brukar det vara för mig, menar jag. Och så var det idag. Kroppen svarade och svarade. Tjohoo!

Okej. Endorfinhög. Jag erkänner.

bild

Precis färdig med intervallerna i ett, för mig, rekordtempo! Du ser i spegeln hur jag står under ”stå-vilan”. Ja alltså, då flåsar jag mest, inte fotar 😉

Dagens pass såg ut såhär:

  • 10 min uppvärmning, jogga!
  • 5 tabataintervaller.  Med ökning av fart för varje intervall. HÄR har du en bättre beskrivning av intervallerna!
  • 5 min i maxlutning och så högt gång-tempo jag orkade. Brände finfint 😀
  • Några minuter nedvarv tills pulsen var back-on-track.
  • 30sek – 30 – 30 – 30 ,Plankan. 3 varv. (Sidan,rak,andra sidan,rak. Där har du ordningen.)
  • Biceps curl 15 x 4. (Sista setet pressade jag ur det lilla sista, så det blev några fler repetitioner då. Älskar den känslan!)

image

Åh. Det här var sista intervallpasset på löpbandet på typ en månad. Skönt att få göra ett så bra ”sista pass”!

Nu sitter jag här med kvällsmål och äter lååångsaaamt. Japp, samma visa som förra måndagen. Ducoral-hutten väntar. Den andra och sista.

HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA MÅNDAG!

-dagarna blir verkligen vad man gör dom till. Fyll dom med det DU mår bra av!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4