Yes! Vi fick sluta 1,5 h tidigare än vad vi var inställda på. Föreläsningen tog plötsligt slut och jag var inte deppig för det. Kring tre, på eftermiddagen, ringer det en mat- och sovklocka för mig. Mellis och gärna en powernap på det.

När jag kom hem tvärfotade jag min dagens outfit; Vaxade brallor – Gina tricot. Tisha – Cubus.
IMG_4808

..Och sen hoppade jag ur allt det där. Tighta byxor och bling-bling-tröja och hamnade i skönaste mysbrallan, under filten. Åt en skål med kesella och massa gott i..Och där, där somnade jag. Fattaru vad skönt!?

IMG_4827

Och det är ungefär såhär jag masat på nu i några timmar. V.Ä.G.R.A.R släppa filten. 😉IMG_4819Förutom att kolla under ögonlocken, har jag öppnat ett paket som kom på posten idag. Tre böcker som jag kommer ha galet mycket nytta av i min undervisning, som musikfröken. Haha, älskar ordet fröken. Det är så himla gulligt när småttingarna ropar på en ”fröken,fröken,fröökeen!!”..

Nä. Nu ska jag slurpa i mig en kaffekopp och se om den gör att jag vill släppa filten och göra någonting av kvällen. Eller också inte. Och då nöjer jag mig med det också 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4