….svårt var det också. Det där nya som jag aldrig gjort tidigare.

 IMG_4848

..Packa för 3 veckor i Afrika alltså. En dagbok är nerpackad i alla fall. Det känns viktigt!

Packningen känns,klädmässigt, lite som en blandning mellan ett extra-långt scoutläger och en packning för en utlands-resa i vanlig ordning. Sol och bad non-stop. Men kollar man på resten av packningen.. handsprit i mängder,massa mediciner för allt möjligt..(förebyggande), mygg-medel,myggnät,malaria-medicin, pann-lampa,tvätt-lina…. och massa annat såklart… så förstår man att någon vanligvanlig solsemester, det kommer det inte att bli.IMG_4847

Ett par bikinisar och en prickig topp gör mig ändå helt snurrig i huvudet och jag längtar efter värmen så jag nästan spricker. Det kommer inte vara en sol- och badresa. I know. Men det kommer att bli en resa för livet, som jag aldrig kommer att glömma. Och jag kooommer få använda bikinisarna. Ooh! 😀

Under förmiddagens runda så känner jag mig väldigt nöjd över att få lämna detta snö-land. Miljöombyte.

Det är tur att denna dag är helt fri ifrån lektioner. Jag hade inte kunnat koncentrera mig ändå. Jag yrar runt här hemma i lyan som en yr höna och försöker få M att förstå att han också måste få resfeber snart. Det kommer han troligtvis inte att få, då han heter filbunke i mellan-namn. Till skillnad ifrån sin fru. Som heter hispig-och-rädd-för-typ-allt-i-hela-världen, i mellan-namn. Vi kompletterar varandra. Om jag säger så.

Nu ska jag fortsätta packandet. Wiii!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4