Vilken söndag alltså.

Alla fönster är putsade. Köksfönstret har fått nya gardiner. Hela lyan är tokstädad och skiner som bara den. En trippelsats av grova tekakor är bakad, och allt bröd är nu paketerat och i frysen. En walk med handen i M´s, och samtidigt en sväng till affären för sånt vi glömde handla igår, har vi också sysslat med. Nu är det skönt att sitta på rumpan en stund kan jag lova. Jag älskar den här känslan; när det är rent och fräsch och alla saker är på sin plats. Nu ska jag lägga mig raklång och läsa sista sidorna i boken, den som jag har litteraturseminarium på i morgon, och bara njuta av att vara. Hemma.

IMG_4967Lilla degen. 

IMG_4970

Jag längtar redan till frukosten imorn!
IMG_4982

Spetsgardiner och en korallrosa pelargon i turkos kruka. Det kan nog inte bli så mycket med ”Jag” än så. IMG_4985

Jag och M är ett grymt team. Sista utsidan fixade min hunk, hur bra som helst. Självklart- lilla farmor var med i tankarna.

IMG_4988

Nystädat!IMG_4996

HAR DU HAFT EN BRA SÖNDAG?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4