Så var det kväll igen. Ja, kvällkväll till och med.

Efter middagen drog jag och vännen T (gryym brud alltså, på alla sätt!) ner på gymmet. 60 min spinning plus styrka för axlar,mage,rygg. Hela min kropp värker. Både ifrån igår och idag. Lovely! Men imornkväll blir det vila. Ej att förglömma!

bild 3 (1)

Dagens tränings-outfit var: Skor-Asics. Tights-Stadium. Sport-BH och Linne- H&M. …och prickiga sockar ifrån någonstans. Direkt när jag kom hem i eftermiddags så drog jag på mig tightsen, bara för skönt liksom. Och jag tänkte redan då, att jag skulle glömma byta sockar. Mycket riktigt. Men passet gick lika bra för det! bild 1

”Hihii”. Endorfinhög.

När jag kom hem så provade jag att har rivet äpple och kanel i min kesella. Adderade även en nypa kokosflingor, lite solroskärnor och lite,lite müsli. Alltså, det smakade äppelpaj och vara bara hur gott som helst. Du måste prova!

Ikväll kommer jag somna som en prinsessa. Undrar när min prins kommer hem bara? Han är iväg och soundcheckar inför en konsert som är imorn… och kommer nog hem efter tolv någon gång. Hoppas att jag kan slappna av och vågar somna innan dess, annars kommer jag vara ett spöke imorn! Oliiidligt spännande. Kommer jag somna? Eller kommer jag inte att somna? Spöke, eller inte…

Okej. Nu ska jag sluta pladdra.

GODNATT- ”ses” imorn! 

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4