IMG_5067Vilken lyxmorgon det här blev.

Strax innan midnatt stängde jag igen böckerna och kände mig klar inför dagens redovisning, inom klassmetodiken. Precis färdig får jag ett sms; ”Morgondagens lektion är inställd”. Jahapp. Hela min förmiddag blev inställd med andra ord, och trots att jag hade kunnat somna tidigare om jag vetat om detta tidigare, så kändes det bara skönt. Jag har fortfarande ”Gambia-hjärna”, och tycker att det har varit lite lite lugn och ro nu senaste veckan! 😉  Vi passade därför på att ta oss en halvtimmes sovmorgon och sedan unnade vi oss en lång och mysig frukost.

Riktigt lyxigt såhär mitt i veckan!

IMG_5061

Hallon- och blåbärssmoothie och äggmacka! Mumma!

IMG_5055

Jag bara älskar ljuset ute nu. Det är fantastiskt. När man ”vaknar” upp såhär på våren, när ljuset i tunneln syns där på andra sidan. Energin som börjar spritta i kroppen. Den energin alltså. Good stuff! Vintrarna är inte att leka med här i norrnorr. Särskilt ljusmässigt. Det är mörkt konstant. Därav den totala lyckan nu, att få vakna upp tidigt,tidigt på morgnarna av att solen strålar in genom fönsterna.

Ljuslycka- det är vad jag har idag!

MÅ SÅ GOTT OCH TA HAND OM DIG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4