En bra fredag. En sån kan se ut på många sätt.

Fortfarande, har jag inte bearbetat alla intryck ifrån resan och riktigt landat. Det känns fortfarande som vad var det som hände egentligen? Så, en fredag med så lite måsten att göra som möjligt, det behövde jag idag.

image

En lugn morgon. Med morgonkaffet tillbakakrupen under täcket. Jag öppnade fönstret för att vädra i sovrummet. Ljuvligt att höra fågelkvittret utifrån. Jag är väl inte någon fågelskådare precis, men denna årstid när djur och natur börjar vakna till liv tycker jag är fantastisk. Stackars pappa som genom hela livet försökt lära sina fyra döttrar en massa fågelnamn…kråkstare och typ svartskrika? Dom kan jag (haha!). Och domherre! 😀

IMG_3717

..Sedan fick jag inspiration till fredagsstädningen. Jag tycker liksom att den hör till. Jag älskar när det blir fredagkväll och man får tända massor av ljus och äta något extra gott och njuta av att det är helg, SAMTIDIGT som det doftar nyskurat och nyvädrat. Den du! Igår shoppade jag nytt skurmedel. Jag äär ju en städoman, så en sån grej tycker jag är skitroligt. Igår valde jag doften liljekonvalj och blev så tänkande och tillbakalängtande. För ett år sedan, när vi höll på att bestämma blommor till min brudbukett så var just liljekonvaljer ett måste. (Och hur vi fick tag på dom till den 7 juli, ja den historien skulle kunna ta upp ett eget inlägg 😉 )bildEn pw i makalöst vackert väder. Ja, det unnade jag mig också! Jag är liiite, lite sugen att gå på tur ut på isen, trots att jag är livrädd för det. Men det ser ju så härligt ut!
IMG_5193

Till slut hoppade jag ur mitt älskade underställ och landade i en mjuk och skön fredags-outfit.

(Jeans-Vero Moda. Tokgammal rosa topp- JC. Ny kofta- H&M basic.) IMG_5155

Något annat jag älskar, är att flytta runt saker i lyan. Byta ut,plocka fram lite gammalt, lite nytt, byta plats, byta tillbaka… och så vidare. Och att jag är galen i färgerna rosa,vitt och turkost- det har nog inte undgått någon. Nu ser vardagsrummet ut såhär. (Tack M för att du står ut!)

Nä, gott folk!

Nu ska vi kila ner på stan och köpa något riktigt gott att äta till middag. Jag tror det blir någon god köttabit. M fick goda nyheter i eftermiddags, gällande sitt Examensarbete, så det är klart att vi ska fira! Alllltid finns det något att fira, eller hur!? 😉

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4