Idag är det söndag.

Och med den, lämnar jag en lördag av toppklass bakom mig. Vi hade en sån himla mysig kväll igår, bara jag och M. Vi låg skavfötters i soffan och surrade om allt och inget, om det som varit och om det som komma skall och ja, det var bara så himla mysigt. Vi betade av år efter år, sedan första gången vi träffades. Det är 10 år sedan i år. Det tog lång tid och det väckte många minnen. Kvalitetstid när den är som allra dyrast. För hjärtat.

IMG_4160

Tänk, att det blev vi. Galet underbart!

Och idag är det söndag och snön yr utanför fönstren. Ifrån taken liksom. Det känns som att vi befinner oss mitt i en glas-sfär, en sån som man hade när man var liten och skakade på som en galning, tills snön yrde över den stackars tomten som satt fast där inne, mitt i allt. Ja så känns det. Och sen tvättar vi, och dricker kaffe och jag funderar på om jag kanske skulle ta och baka något. Ja, vi får väl se hur det blir. Det visar sig!

En söndag. Med hjärtat mjukt och med en snö som yr och en ständigt påfylld kaffekopp. Ja, det är så jag har det idag. Gott.

ÖNSKAR DIG EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4