Hej i kvällen!

Först vill jag bara säga; Ni är många som klickar er in här hos mig, det gör mig glad. Bara så att du vet, liksom! Tack. 🙂

Och sen då?

…Jo, det har det varit en sån där kväll när jag hade bestämt mig för att träna men verkligen dragit ut på det tills det längsta. Till slut fick jag på mig träningskläderna och tänkte Nu är det för sent för att banga. Och det jobbigaste var ju faktiskt gjort; att bestämma sig och att byta om. Sen är det ju antingen bara öppna dörren (om man ska iväg och springa,gå,åka skidor eller vad man nu ska göra) eller trycka på tabata-timern till exempel. Jag valde alternativ två. 6 tabata-block. 24 minuter effektiv träningstid. Låter lite? Mmm… återkom när du provat! 😉

Men i alla fall…

…Det är så typiskt,och jag har sagt det förut, att när man känner sig opeppad på att träna (jojjomen, jag kan också känna så. Både en och många gånger!), så är det dom gångerna man tar ut sig som en galning, eftersom man både behöver övertyga hjärnan och kroppen på något vis. Ja, så är det för mig i alla fall. Så var det ikväll.

Vadå flopp?

…Jo, tanken var att jag skulle fota några av övningarna nu efter passet. Men det sket sig rejält. IMG_5494…Ja, du ser ju. Snyggaste bilden jag visat er hittills tror jag…

I alla fall. Att trycka på tangentbordet räcker! Det blev en liten flopp. På fotofronten. Men på träningsfronten blev det topptopp! Och vet du! Jag har aaaaaldrig någonsin ångrat ett träningspass. Det kan kännas helt galet segt innan. Vissa gånger får man tänka ”Det är som att riva av ett plåster. Bara göra. Tänk vad skönt efteråt.”. Det är verkligen så. Det är inte alltid roligt innan eller under passen. Men efteråt. Gudomligt!

Så, istället för att fota..

…Ska jag sätta mig vid köksbordet och äta blåbärsglass, ett par finn crisp och titta på tullisarna som jag fick av mannen idag!

Blåbärsglass? Som återhämtning? 

IMG_5504

– Ja, alltså… kvarg, mixat med en hög av frysta blåbär. Där har du glassen! Prova, grymt gott. Går såklart att mixa med andra bär eller annan frukt också.

GODNATT!

– imorn är det fredag! Inte klokt!

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4