Onsdag förmiddag och jag känner mig helt ding-dong i huvudet. Ja, i hela kroppen förresten.

Jag ska ta min kaffekopp och sätta mig ute på bron i solen och hoppas på att jag piggnar till. Denna vecka är det ju påsk-lov, och detta betyder inga lektioner och heller ingen undervisning av elever..förutom mitt sköna gäng som jag ”musikar” med på torsdagförmiddagarna. Det känns skönt. Och lyxigt!

Men nu då; Jag tänkte bomda dig med ett bildregn som heter duga. Ifrån min fjäll-helg. Du kan även bläddra några dagar bakåt, då jag nu fyllt på med bilder som var tänkta till inläggen i helgen,men som inte gick att ladda upp då det var för dåligt nät där uppe i fjällvärlden. Håll tillgodo!

image (3)

Klimpfjäll. Det är dit man åker när man ”åker till fjällen”.bild

Det bjöds på sol och gnistrande snö.image (2)

M grävde grop. IMG_5731

Det blev påskafton och (mamma-pappa-)tuppen värpte påskägg. IMG_5741

Lillafrun. Utslagen och tokmätt. Påskafton 😉

image (4)

Massor av mat och träning har vi fått. På bilden: Efter en dag på fjället med skidåkning och mat, så hoppade jag och M av en bit hemifrån och sprang sista halvmilen. Transportlöpning= bra grejer! 
image (5)

Min älskade mamma.
IMG_5721

Min älskade pappa.IMG_5720
Min älskade man och syster. Den skönaste stunden på dagen är nog när man kommer in, efter att ha varit ute en hel dag och är helt mör i kroppen. ”After fjället” liksom. Fett nice! Korsord och godis och häng med la familia! Älskar´t!

IMG_5796Snygg-syster!

IMG_5831
IMG_5851

När vi är i fjälls så bor vi hos en kär vän. Han har får och denna gång, även lamm. Jag njöt.IMG_5884 IMG_5888

Baggen stångades om han fick för lite uppmärksamhet… IMG_5901

Och sen var vi på väg hem. Efter 5 dagar som värmde ända in i hjärteroten.

Men idag är det onsdag och jag ska försöka väcka kroppen med en kaffekopp ute på bron.

HAR DU HAFT EN BRA PÅSK?

KRAM/lillafrun

 

 

 

 

 

 

 

G-VMBJT57ZE4