Kring halv åtta kom jag på att ja just det ja! Jag skulle ju baka bröd idag, annars får jag ingen frukostmacka. Och det går ICKE för sig. 😉


Jag tog min racercykel och cyklade mot affären för att handla. Bland annat smågodis som jag blev tvärsugen på. Väl hemma igen ser jag att jag bara hade hälften av hur mycket nötter jag behövde. Tusan också. M är inte hemma, så jag kan inte tjata på att han ska vända om heller. Så jag vände helt enkelt om, mot affären igen. Och på dom där få minutrarna jag varit inne lyan så hade det hunnit bli storm ute. Jamen det är säkert! Jag kom knappt framåt med cykeln. Men okej då, jag kom fram och kunde köpa min hånande påse nötter och trampa hem igen. 50 meter hemifrån ser jag väärldens största vattenpöl och blir som ett barn igen och bestämmer mig för att Den, den där ska jag svischa igenom med cykeln. Perfekt. Bara det att jag inte såg isblocken som låg dolda i pölen/bassängen och gjorde att hela cykeln for undan liksom.. jag var såhäääär nära på att dratta i. Skakiga ben.se


bild (2)

Var tvungen att fota ”lilla pölen”.

Okej, andra gången gilt. Jag hade alla mina ingredienser. Nästan. 1,5 tsk bikarbonat saknades. Men vad i göta petterrrR! Troor du att jag fick ont i huvudet då eller? Mm. Det fick jag. Och affären stängde om bara några minuter. Så det var lite kört. Men, då tackar jag för grannar med härligt humör och ett lager av bikarbonat.

Tack T. <3

Och nu, nu tusan är det där himla nötbrödet i ugnen. Receptet har du HÄR . Himla bra faktiskt. Särskilt om du har alla ingredienserna hemma. Tss 😉

Nu ska jag läsa min bok och njuta av mitt söndagsgodis.

IMG_6434

(Joda, jag kan också bli godissugen ibland. Väldigt sällan på lösgodis dock, men ibland händer det och jag ser då ingen anledning till att inte köpa mig en liten påse. Äter man nyttigt och bra-för-kroppen-mat i dom allra,allra flesta fall, då gör det absolut ingenting om det slinker ner lite gotta och sådär ibland. Livet ska vara i balans. Lagom av allt. Hållbart. Japp!)

HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA SÖNDAG!? 😀

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4