Och plötsligt var det söndag.

Som vanligt så bara svischar en helg förbi. Du vet hur det är? Men när det är en så himla bra sådan, så är det bara att suga i sig av allt det goda och ta med sig minnena och energin till kommande vecka. Nu är det ju så att helgen inte ens är slut och det känns superdupermeganajs eftersom lillastaden idag bjuder på vääärldens pangväder med strålande sol och en stadig hög av plusgrader. Gissssa (!) om jag ska njuta av och i den friska luften. Jag älskar den. Den friska luften alltså.

IMG_6429En godgodgod frukost ligger i magen och vi är redo för en söndag där solen skiner så att man är ”tvungen” att öppna fönstren i lyan då det annars blir för varmt. Lyx.

Och Du! Villllken kväll det var igår! Fint sällskap, galet god mat (Ett recept jag snott ifrån Storan som vi testade för första gången. Du ska nog få det tror jag! ;)) och en gnistrande,imponerande och alldeles, alldeles underbar SMASK-kväll. Många utav mina vänner var med.. och så himla stolt jag var över er. Sådär stolt att det blev tårar på ögat då och då.

Nu ska jag ut! 😉

JAG ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4