Söndagar är najsiga tycker jag.
En dag att ladda om på, inför en ny vecka. Förra året när jag ledde pass varenda söndagkväll så hade jag svårt att riktigt slappna av, under denna veckodag, förrän uppdraget var slutfört. Det var såklart grymt kul och instruerandet är en fantastisk erfarenhet att ha med sig i ryggsäcken. Du förstår nog.
Men, vart var jag nu då?
Jo. Söndagarna. Då fixas och grejas det, kalendern kollas igenom, det funderas på mat och handling inför kommande vecka och såklart läggs träningen upp, utefter hur övriga schemat ser ut. Det är skönt att inte behöva tänka vad ska vi äta idag? eller hinner jag träna idag? Det är ju faktiskt så, att med bra planering och framförhållning så hinner man med det man vill, utan att behöva känna den där… Du vet. Stressen.
Sen behöver man inte följa allt till punkt och pricka, att free-styla hör till. Och med planering så upplever i alla fall jag, att det finns mer tid och rum för sånt också!

20130421-153631.jpg
Idag har mannen bytt däck och lillafrun satt och tittade på. Haha! 😉
En lång pw har vi också tagit. I rekordfart! Vi är riktiga tävlingsmänniskor båda två, vilket oftast leder till att vi tar kol på varandra.
Och precis nunu har vi varit och handlat mat, mera redskap för hemmaträning och ett par filtar och ljuslyktor till balkongen. Jag är glad 😀

20130421-165922.jpg
299 kr på sportringen. Det finns inga ursäkter! Har du inget gym i närheten? -ta det då hem till dig istället. Med denna boll är det tänkt att vi ska få ännu starkare core än vi redan har. Och dessutom finns den lättillgänglig. Hemma, alltså!
En vanlig planka på tå blir genast så mycket tyngre. Jag är pepp och mör efter att precis ha premiärplankat med den, tjohoo! Imorn är det måndag och jag får träna ”på riktigt” igen! 😀

Tjingeling!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4