Oj. Vad snabbt den här dagen har gått.

Det är redan kvällkväll och snart dags för sömn. Åh, känn på det ordet. Sömn. Skönt ord. Min piggelin-känsla på morgonen, jämnas ut med en trötthet på eftermiddagen/kvällen som är galen.  Även om jag precis just nunu känner mig hur pigg som helst. Fortfarande endorfinrusig. Men snart kommer jag att bli toktrött. Träningen tar sina timmar när jag går ner och som idag var med på ett 60 minuter långt pass, körde styrka på det och sen stapplade hem igen. Men vägen hem hade jag sällskap i luren av mannen en liten stund och av en finfin vän en annan liten stund. Tacksam är jag för er båda, M och E. Två tokviktiga i mitt liv.

Men spinningen då. Den var en ren dröm/mardröm… beroende på hur man ser det. Intervaller rakt igenom. Riktigt tufft. Men, intervallträning är ju så himla bra! Högintensivt, tidseffektivt, ökar din syreupptagningsförmåga, man märker resultat snabbt… jamen hur länge ska jag hålla på? Det är ROLIGT också! 😀 Och axlarna tog jag kål på genom att köra tre övningar efter varandra, utan vila (så kallat triset, vilket också är ett sätt att effektivisera träningen och öka intensiteten på passet). Efter att man gjort X antal repetitioner av alla tre övningarna, DÅ vilar man en kort stund för att sedan köra ett par omgångar till. Fett najs!

image (27)

Nyduschad. Eller?

Så mycket träningssnack det blivit nu, både igår och idag. Men med en, för mig, lugn vecka i ryggen så är jag så himla peppad på träning. Du tröttnar väl inte? 😀

Nu ska jag sova godare än godast. Det är redan onsdag imorn och vips är det fredag. Åh. Längtan.

GODNATT!

PS. Glöm inte det HÄR. DS.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4