…Nu är det helg.

Jag känner mig helt mör i hela kroppen. Galen träningsvärk sedan igår och trött, som man är efter en hel vecka i farten med massa intryck åt alla håll och kanter. Och sen är det ju fredag och då hör det till att känna sig såhär. Kola i kropp och knopp.

Men i alla fall. Jag tog till slut tag i städningen och hade hunnit ganska långt när dörren plötsligt låstes upp och där stod en man. Min. Åh. Puss- och kramkalas och sedan fortsatte jag att städa färdigt och M lagade middag.

Nu har vi ätit sagolikt god fisk- och skaldjurssoppa (recept HÄR. Vi adderade även räkor idag) i en skinande lya. Fredagsmys!

IMG_6627

En turkos lykta har jag fått i min samling av ljuslyktor. Älskar dessa ifrån Iittala. IMG_6648Till efterrätt hade jag lämnat tre av alla chokladbollarna hemma. Smart drag. Det blev alltså en till M och två till mig. Rättvist!

IMG_6618

Sen har jag manekängat och fått mycket väl godkänt på allt. Yeah!

Nu ska jag och M gå ut och traska i mörkret och prata i kapp veckan. Kvalitetstid med friskluft i lungorna. Kan det bli bättre?

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4