Att vakna till lördag.

Det måste vara bland det bästa som finns. Särskilt efter att man varit alldeles för långt ifrån sin andra halva och att denne nu är hemma och bara gör livet sådär underbart underbart.

Jag har sovit som en prinsessa inatt. Tryggt. Så som jag inte riiiktigt fixar när jag är ensam hemma. Att somna tidigt och vakna tidigt, det är min melodi. Ja inte 06.09-tidigt kanske. Men ja, du förstår nog. Att ta vara på dagen, det är också min melodi. Vi har ätit frukost och  druckit morgonkaffe. Dagen? -Den vet vi inte riktigt hur det kommer att se ut. Toppenbra kommer den bli, det känner jag på mig!

Det enda vi har planerat är såklart en gemensamt träningspass. Vi ska strax svida om från fladdriga lördag-morgon-kläder, till löpartights. Jag har längtat efter mitt tränigssällskap men är ändå grymt nöjd med träningen denna vecka. Och, idag är det benböjs-dags igen!

IMG_3932Förutom en massa ätande, har vi även ägnat morgonen till att kolla på våra bröllopsbilder. Vilken magiskt dag det var det där… den där bröllopsdagen.

Men, det är inte bara den dagen som var magisk. Denna dagen kan vi också göra magisk!

Så, ha en nu en riktigt bra lördag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4