Och dagen den gick, och det känns rätt så bra nu. 

Jag har haft en effektiv dag på skolan och träffat massa fina människor. Sånt gör mig glad.

Något annat som gjort mig glad idag och som gjort att regnet känts rätt så nice, det är mina gummistövlar och min sprojlans nya regnkappa. Den som jag svamlade om att jag önskade mig för ett par veckor sedan, och bad dig om råd om vilken färg jag skulle ta. Jag föll pladask för den citrongula. Så, så blev det.

IMG_6763

Regnkappa- Bondelid

Stövlar- HunterIMG_6760

IMG_6759

IMG_6758

IMG_6755

IMG_6753

Tack alla NI, som säger och skriver (både här och där) så fantastiskt fina, peppande, gulliga och omtänksamma ord till mig. Jag blir varm i precis hela kroppen. Jag skriver såklart för min egen skull allra mest. Men, det ska jag inte sticka under stol med att; desto fler som lämnar små spår och desto fler som berättar om att dom blir peppade, glada och mår bra av att läsa mina ord och ju fler som hänger med på mina tokigheter, squat-challenge eller vad det nu kan vara, ju mer vill jag skriva och dela med mig av.

Tack och tack. Och du! Ha en bra kväll. 

Jag ska klä på mig mjuka och varma kläder och gå ut på en lång pw. Det kallar jag måndagslyx!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4