Klockan är inte ens tre på eftermiddagen.

– och jag har redan tagit helg! Ja, precis nyss faktiskt.

En effektiv dag med morgonstädning, rapportskrivning, övning och till sist; ”check!” av en uppgift jag fick idag. Japp. Ruskigt nöjd att jag tog tag i den där sista grejen på en gång. Ingen särskilt stor uppgift men så skön att ha bortgjord! Så nu kan jag med gott samvete sakta ner på tempot och invänta fredagssucken och den där tröttheten som alltid infinner sig så fort man säger fredagkväll.

Det är strålande väder här i lilla staden idag. Snön och regnet lyssnade på den där arga typen igår, minsann…. 😉 Jag tänker fira in helgen med en skön pw med skön musik i öronen. Nu, på stört!

bild (24)En hel dagens:

Skjorta- Gina tricot | Jeans- Tiger | Skor- Converse |

Jag känner mig vårig idag. Äntligen.

TJINGELING!

– pw nästa! Och just det…. 140 benböj också! Som om inte benen är nog möra från igår. Men, hejja, hejja!

Hoppas det går bra för er alla som kämpar på med utmaningen!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4