Vilken lördag!

Några droppar regn under uppvärmnings-joggen mot backen. Men när vi kom fram sken solen, och så har den fortsatt hela dagen. Helt underbart!

Vi körde back-intervaller och efter att vi var klara med det; dagens 150 benböj och ett gäng av armhävningar. Det är så galet skönt att träna utomhus. Och som idag, när solen sken, bästa sällskapet var där och det var lördag och inga tider att passa… ja, mitt i blodsmaken var det bara så jäkla härligt!

 image

Svårt att få med hela backen på bild… och den där lutningen, den syns ju inte ens.. som vanligt när man fotar backar. Men i alla fall…M är sådär perfekt peppande när vi tränar. ”Kom igen nu älskling, sista intervallen. Du kan krypa hem!”. Åh. Kärlek 😉 haha!

När vi kom hem fortsatte vi med styrka för mage, rygg, triceps och biceps. Dagen bjöd på en riktig ”genomkörare”! Fett nice!

bild

På eftermiddagen tog vi en cykeltur ner på stan. Färsk lax var det enda vi skulle handla. Men vi vinglade hem med styrena fulla av tunga kassar. Så kan det gå, med två matglada som börjar bli middagshungriga och är sugna på allt…

IMG_6899

Grill-middag kändes som en självklarhet en dag som denna. Under tiden laxen grillades, satt vi på trappen och drack fräscht och gult ur fina glasen.

IMG_6903Dukat och klart. Gröna ärtor, sallad, rom-sås, kokt potatis och grillad lax….

IMG_6920Makalöst gott.

Nu ska vi ha lördagsmys här. M har svängt ihop en efterrätt som luktar sommar… Mm

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4