image (42)

Efterlängtade onsdag, hej!

Jag vaknade utav solstrålarna. Jag åt frukost i lugn och ro. Gick ut på en pw och stannade vid vattnet och gjorde dagens 180 benböj och passade på att andas några djupa där vid vattnet. Fick ett samtal mitt i mitt funderande på om man skulle kunna gå och fråga någon utav alla gulliga tanter och farbröder ifall dom vill ha hjälp med krattningen? Dom slipper slita och jag får trädgårdsnjuta- win win?

Det här låter såklart idylliskt. Och jo, det var det också. Men, det där samtalet var inte så positivt. Du vet, när livet kommer emellan och styr och ställer sådär så att man känner sig minst på jorden och inte kan göra någonting. Idag ber jag för en i min närhet. Inget får hända dig. Älskade Du.

Jag ska samla kraft nu för att gå upp på skolan och öva, ha elever, fiollektion och försöka få klart ytterligare ett arbete som har deadline snart.

Knepigt hur tudelad en dag kan vara. Jag är här under solen… uppe i norrnorr och känner mig glad över en onsdag med sol.  Inte knepigare än så. Samma sol  skiner här som där. Där jag önskar att jag var och fick kramas. Krama om och säga Jag älskar Er. 

 M kommer hem idag, jag kommer äta något annat än torsk … och nä… jag tänker inte ta ut något i förskott, bara tänka och be stenhårt för att: Det kommer att ordna sig! 

image (45)

 

Okej onsdag- leverera nu! Kom igen. Amen.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4