Medan lilla staden sov…

IMG_7150

…Vaknade vi av ställd väckare. Taggade i knoppen men möra i kroppen, klev vi upp och laddade med en riktig ”byggar-frukost” 😉 haha! Trodde aaaaaldrig jag skulle skriva det ordet. Gröt och ägg och sånt, inför dagens back-intervallpass. 10 min uppvärmningsjogg, 10 gånger full fart upp-och lufs nerför den där lång-dryg-backen och sedan sprang vi hem igen. Skiiiitnöjda! (Och smått illamående). Alltså, det är helt galet. Intervaller är så vidrigt jobbigt, men det är det roligaste och absolut bästa sättet att träna på, tycker jag. Ren och skär hat-kärlek. Bästa, bästa träningen! Endorfinhög? Japp! 😀 

image (3)

Älskar känslan av att vara i mål. M lyckades fånga mig på bild precis då. Så ja, han är snabbare än jag. Men vad gör det!? Inget!image (2)Måååste man visa sig ifrån sin snyggaste sida alltid? Nä, tänkte väl det.

Dagens styrka:

  • 12*4 breda armhävningar
  • 10*4 täta armhävningar
  • 15*4 rygg-lyft
  • 15*3 bicepscurl
  • 15*3 triceps-press
  • Plankan i en tabata-intervall. (Vilosekunderna mellan 20:orna ersattes av sidoplanka. 4 min planka i ett streck m.a.o).

 

Och nu har vi hela dagen framför oss och bara ta vara på dagen, ännu mer. Jag älskar att kliva upp tidigt (Nä, fortfarande, inte sådär tidigt som 06.09-tidigt!) och ta vara på precis hela dagen. Att jag sedan stupar i säng tidigt på kvällen, det gör mig inte så mycket.

Vi ska ta en sväng ner på stan och äta lunch och leta efter lite grejs till hemmet. Så himla mysigt!

HA EN STRÅLANDE LÖRDAG!

– här gläds vi åt att ha närmare 7 plus-grader, istället för 4. Det gäller att se det stora i det lilla. 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4