Jo.

Jag blev bara så tvärsugen att tipsa dig och dessa gardiner, om du inte redan norpat dig ett par. 99 små kronor, per par, IKEA. Jag vet inte hur många par vi har faktiskt…. för snart ett år sedan köptes det in X antal, inte bara för att hängas upp i fönsterna, i det där stora rummet som skulle fyllas med människor som sedan skulle göra vår hittills viktigaste och underbaraste dag här i livet till det den blev- den bästa dagen. Nä, inte bara till det, vi hade även dessa gardiner till dukar. Det blev hur fint som helst. Vita långdukar underst, eller vita 15-kronorslakan ifrån ikea, och sedan dessa spetsar ovanpå. Värsta braiga tipset! (Tack Storan <3) Titta själv!

IMG_7210

På våren och sommaren vill jag släppa in så mycket ljus det bara går. 
IMG_7212

Med dessa går det alldeles utmärkt!IMG_4622En del av vår bröllopsdukning. 

IMG_4836Lantligt och romantiskt, så Vi. Precis så var det.

Ja, så det var väl egentligen bara det jag ville säga; är du gardin-lös, så finns det lösningar på det!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4