Hej i kvällen!

Det var en kokt brud som klev av bussen i Umeå. Jag måste alltid sitta längst fram annars mår jag pyton. Jag älskar solen, det är inte det, men där längst fram så gassade den så att jag på riktigt höll på att flyta bort. Men jag repade mig snabbt när jag fick friskluft och sedan kasta mig om halsen på den där snyggingen som är MIN MAN. Tjohooo!
Vi tuffade tillsammans vidare söderut och tillslut kom vi fram.

Att komma hem till sitt vackraste hemmahemma. Det är något särskilt. Vi stannade hos M’s föräldrar direkt och har ätit god middag ute i lusthuset och sedan bara pratat i timmar. Så himla mysigt! Och nu ligger jag som en prinsessa i soffan med benen i mannens knä och med handen i hans och tycker att jag har det så ofantligt bra.

20130516-222915.jpg
Kärlekslycka.

Det är så lyxigt att våra föräldrar bor så nära varandra. Imorn ska jag krama mamma och pappa. Längtar!
Och sa jag att det är vackert här!? Kära nån. Älskade hemmahemma.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4