God morgon du efterlängtade dag!

Äntligen är det torsdag. Jag kan om några timmar dra en djup suck och känna lugn. Redan nu känner jag att jag håller på att smyga in i helg. Så skönt. Någon kanske tycker att det är konstigt att jag i ett, som det alltid är på slutet av terminer, pressat schema ändå väljer att prioritera träning. Det är just det som är grejen, jag prioriterar träning för att den ger mig så mycket. Jag är helt övertygad om att den energi som gör att jag kan gasa på hela dagarna, kommer ifrån all träning, bra mat och att jag alltid sover ca. 7 timmar per natt, OCH att jag älskar det jag gör -såklart!

Idag skulle jag starta dagen men en pw, som vanligt, och gå in mina nya skor. Vädret heter idag sommar och sol och inte ett moln, så långt ögat kan nå… När jag klev utanför dörren tänkte jag springa några steg för att känna in skona. Tror du jag kunde sluta springa eller? 😉 nope! Det blev en löptur istället, helt enkelt. Skönt och jobbigt, dessa skor gör att man får en ”barfotakänsla” när man springer vilket gör att fotens muskulatur, benen och rumpan får jobba som bara den. Betydligt mer än med en sko där du har hjälp utav dämpningen.

20130516-084859.jpg
jag har suktat efter dessa ett bra tag, nu slog jag till.

20130516-085127.jpg
jag vet… färgen är inte helt fel 😉

20130516-085142.jpg
Glad typ!

Att springa vid tupp-tid är inget jag brukar göra. Någon gång ibland bara. Idag njöt jag mitt i mina svidande rumpmuskler som hejjade och skrek rooooompa!. Jag har nu ätit frukost och är redo för sista rycket innan helg!

HA EN SKÖN TORSDAG! Gör den till vad du vill att den ska bli. Den är ju DIN!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4