Kära dagbok!

Idag har jag haft en helt makalöst bra och god dag. Var tyvärr tvungen att bryta upp familjefesten för att gasa norrut, jag och M. Vi skyndade oss för att hinna i tid till bussen. Vi kom fram i god tid för att hinna kramas och säga hejdå, länge. På en ok-parkering stod vi som ett annat tonårspar och tappade tiden, helt. Det blev till slut tvärbråttom, men, -skit också, jag hann med bussen.
Så nu är jag på väg mot norrnorr för ännu en vecka. Jag är egentligen glad och har hur mycket vackra bilder som helst att visa dig ifrån helgen. Men nu orkar jag inte. Inte en chans.
Jag har en sån där stund när jag tycker synd om mig själv och känner att ska inte dessa veckor ifrån M ta slut snart? Jag vill inte mer. Och det är ungefär så jag funkar. Det jag vill göra, det gör och klarar jag, så gott det går. Det jag inte vill göra, det funkar inte.

20130519-193520.jpg
Inga glada miner.

20130519-193527.jpg
Fötter mitt i mot varandra. En kram. Ett himla skit-hejdå. Däremellan; en kasse med mat hemifrån Storans buffé. Jag är tacksam. Jag är det.

Vi hörs imorn!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4