IMG_7727

Du vet…

När det blir sådär oväntat, alldeles underbart, bra. När det känns bra i hela kroppen. Jag hade inte räknat med denna känslan ikväll.

Fördelen med att ha varit ledsen är att man uppskattar när man får känna sig glad igen, ännu mer än om man bara är glad jämt och jämt. Och du, tro inget annat. Jag är en människa, precis som du. Jag är inte alls glad jämt och jämt. Men… nu är jag glad. Och tacksam. För att denna dagen har fyllts av liv. 

Den där grannen, som satt där på bron, och var så förbaskat söt. Hon som ringt och smsat mig som en galning när jag var ute och sprang i backen. Hon som gjort allt detta för att hon var orolig att något hade hänt mig. Henne, bestämde jag mig för att göra något riktigt gott kvällsfika till. Jag var egentligen bortbjuden senare, till bästis-E och hans fina C, men jag ringde och bjöd dom till mig istället. Ytterligare en granne knackade på dörren och även hon hade undrat var jag var när jag inte svarade på sms på ett tag. Hon var också en given kvälls-fika-gäst. Och sen ringde jag ytterligare en vän som jag misstänkte var ensam ikväll, hon blev mycket glad, och jag med. Vänner, vänner, vänner. Spontant måndagshäng med ett gäng givna kvälls-fikisar.

Ute, insvepta i filtar åt vid den där krämen jag snott ihop, av hallon- och svärmors rabarber som jag plockade igår, och ett par knivsuddar vaniljpulver. Inte vaniljsocker, vaniljpulver! Så bra och gott! Mjölk eller en klick vispad grädde till och ostmackor såklart! E tyckte om krämen, och sa efter första skeden att den var fräsch. Jag känner min E och förstod direkt att jag inte sockrat tillräckligt…tur att det gick att lösa efter tycke och smak. Detta- ett tecken på att jag i bara farten gör och lagar som om min älskade man vore hemma. Han gillar nämligen när det ”fräscht”… surt det vill säga 😉 . Och han har fått mig att tycka detsamma. Inte klokt!


IMG_7743

Jag älskar när mitt kök fylls av vänner. IMG_7741

C fyllde år i lördags, hon fick ett riktigt ”shabby-paket” av mig och M; Glasflaskor, recept på saft och en murgröna. Mysigt present att ge tycker jag! ( Du kommer ihåg, att jag för några veckor sedan fixade nya murgröna-blomliv genom att knipsa av och sätta i vatten. Nu är det massor av rötter och dom nya liven är redo att hoppa  i jorden, hemma hos C bland annat! :D)

IMG_7748

Hallon- och rabarberkräm med en gräddklick (som smält och ser helt galet stor ut nu, haha!).

IMG_7754

Inget mys utan Maja-hunden!

IMG_7756

Älskade vänner. TACK FÖR IKVÄLL!IMG_7764

En makalöst bra kväll. Jag hade väl aldrig kunnat ana. Att det skulle bli såhär bra. Nu kommer jag somna gott, det törs jag nästan lova!

HOPPAS DU HAFT EN HÄRLIG KVÄLL!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4