IMG_8118

 

Lillafrun lagar mat och mannen snickrar. Eller just det, M grillade såklart. Lite skratt-retande nästan 😉

Vi har ätit en himmelskt god middag ute på gräsmattan, mitt bland alla världens verktyg, bräder och sånt som hör kreativa projekt till. Det är lite rörigt, om jag säger så. Men, det gör ingenting. För, han är hemma och jag är världens lyckligaste. Jag är så otroligt lättad över att denna period ifrån varandra är över. Tack och lov.

IMG_8125Så fin så man svimmar.

IMG_8123

IMG_8122

IMG_8128Grillad kycklingfilé, ugnsrostad potatis och sparris, fetaost-gratinerade rödbetor, mozarella-sallad och en klick örtkräm till det. Självklart, med ”gårdens egna örter” 😉 . Åh, tänk om jag kommer kunna säga så någon gång. Tänk att ha en egen gård…. vilken dröm!
Nu har vi våra lilla lya och är så lyckliga över den, men drömma- det är aldrig fel!

Vad har du gjort idag? Berätta! 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4