Åh vilken dag alltså. Strålande sol, säsongs-premiär för caféet och stans stora lördags-loppis med galet mycket folk. Resultat- full rulle! Jora, idag har jag fått känna att jag lever. Men, så hiiimla roligt det var! Jag älskade det, om möjligt, ännu lite mer än jag trodde! Jag klarade det! 😀 (Tack för peppen hörrni!)

Nu har jag landat hemma. En dusch var som den bästa gåvan och jag ligger nu på en filt på gräsmattan, spretar med tårna, ojar mig över galen träningsvärk och spanar in mannen som håller på med allt möjligt… Vi ska tydligen få nytt golv till baltanen och en steghylla står klar och kan fyllas med diverse, även den till baltanen. Och en ny pallkrage har jag fått också. Nu är det bara börja så fröer och inhandla ännu mer blomster! Alltså… Jag älskar min händige man!

20130601-160052.jpg

20130601-160101.jpg

En ledig, lugn och vilsam kväll väntar! Med grill och mys i sommarvärmen… Mm, livet är inte jobbigt på en fläck nu! Tacksam.

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4