Det där med att greja och dona hemma, det kan vara ett smärre träningspass alltså. Jag är helt svettig och äcklig nu 😀

Men!

Det doftar liljekonvalj (skurmedlet) och syrenén, och lyan är skinande ren och en tårtbotten står och svalnar. Nu pausar jag lite, och blev så skrivsugen. Jag älskar att skriva! När jag får skriva vad jag vill, om vad jag vill. Bara ord. Många, långa, få, konstiga, ”hitte-på”, dialekt, svengelska.. ja, det är som meditation.

Något annat som är som meditation, jag har sagt det förut, det är att baka. Idag bakar jag tårta. Till mannens examensdag. Den är imorn. OM jag fick bestämma, då skulle jag vilja att det är sol och varmt imorn. Idag är det tokblåsigt och kallt och grått och mulet. Jag blir vemodig i kanten, men kommer på att jag inte har en chans att styra över vädret. Men, om jag skulle få önska, bestämma, styra- då, då är det sol och varmt imorn!

IMG_8352

En vanlig sockerkaksbotten är min utgångspunkt. Sen ska den fyllas med en massa gott! Blir den bra (har aldrig provat förut), då ska du få receptet!  IMG_8355

Livet är häftigt tycker jag. Så många faser, perioder och skeenden man går igenom, livet igenom. Det är vackert med tiden som går, tycker jag. Att bli visare, mognare, säkrare. Att få uppleva nytt, lära sig saker på vägen, bära med sig nya erfarenheter, nya kunskaper och skapa nya minnen. Att få nya intressen… och så vidare. Jag älskar att baka och pyssla med mina blommor, det trodde jag inte för några år sedan!  Coolt!

Några minuters paus får räcka! Nu ska ett par kak-sorter bakas!  😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4