Goddagens, goddagens, goddagens! 😀

Idag har jag en sån där dag där jag gör en massa saker. Samtidigt. En sån där dag som jag bara älskar. Handlar, bakar, lagar, städar, pysslar, piffar och fixar!  -det är vad jag gör!

Ikväll, när det nästan är natt, ramlar två älskade familjer in; mina föräldrar och mitt syskonbarn Tore (OBS! Förtydligande; han är en hund, men kan lätt blandas ihop med en bäbis, om man lyssnar på hur mina päron pratar med honom) och M´s föräldrar och hans storasyster. Det kommer bli hur mysigt som helst!

Jag har med andra ord inte tid att sitta här och babbla längre!

MEN! Jag bara måste få visa vad jag fick igår. En gåva med lock…

IMG_8340Mmmmuuuums! Eller? 😉 Det kan ju bli! En surdeg är det. Som jag ska mata och sköta om och sedan baka bröd av. Tack kära C, vilken grej!

HA EN BRAIG TISDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4