Alltså. Jag fick ju feeling på det där med efter-maten-vila jag…

Somnade på mannens arm och sov så himla gott. Vaknade i ett ryck och snörade på oss snabbskorna, men när vi klev ut på bron öppnade himlen sig. Muller och ösregn. Åskregn helt enkelt, du vet hur det brukar vara… Jag är livrädd åska, så det var inget alternativ att sticka ut då. Jag höll på att bli lite deppig (ja, på ett sånt där jag-vet-att-det-inte-är-något-att-deppa-över-deppigt sätt) och trodde för ett tag att mitt träningspass skulle måsta ställas in, alternativt bytas ut mot något annat. Men plötsligt så slutade det regna och vi stack iväg. Så grymt härlig känsla när man känner att man har det där ”klippet” i benen. En vecka, då och då, av lugnare träning gör susen! Jag hade ett jädra löpsteg och M sa till och med, redan under uppvärmningen mot backen; vad fort du springer!.Ja… .då sprang jag ju inte långsammare precis 😉 

bild 2

Något stolt tjej på bilden! 😀

Vi sprang till elljusspåret här i byn och såg ut en backe och sprang 15 tuffa ge-järnet-varje-gång-intervaller. Lungbränna och illamående- HUR kan man gå igång på sånt? Jomen, det finns dom som gör det faktiskt…..

bild 3

Vi traskade sedan hemåt, genom gulliga byn, över ån, och avslutade passet med styrka för bicept och triceps, ute i trädgården såklart…

bild

Samt ett par core-övningar.

image

Plankan med sträckta armar där du ska förflytta dig sidleds. Riktigt ”skönt” efter att ha mosat armarna innan…. eller inte.

image (1)

Och du! Det finns verkligen INGA ursäkter för att  inte kunna träna. Titta på denna övning ovan!

Ett trädgårdsredskap och vips har du världens bästa övning för magens sidomuskler. Stå lite bredare än höftbrett med benen, ”lås fast” höften, håll armarna rakt upp i luften- luta sedan över åt ena sidan UTAN att röra nedre delen av kroppen. Dra dig upp igen med magen som hjälp. Luta åt andra hållet … Och så vidare…

En himla härlig kväll med tokhög puls och glatt hjärta. Nu är jag nyduschad, lite mindre jordig och svettäcklig, och M har nu kokat kräm på rabarbern vi plockade i trädgården för en stund sedan. Alltså… hur bra kan man ha det?

MÅ SÅ GOTT OCH SOV SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun
G-VMBJT57ZE4