Nu är jag sådär varm inombords igen.

Jag har fått pussa häst-mule. Kratsat hovar. Töltat och galopperat, så håret flugit och det har pirrat i magen. Gosat med kattungar. Och sen har jag kramat min hästmamma som kallar mig för bäbis, fastän jag snart fyller 23. Ja alltså, hon är ingen häst, hon är en människa i allra högsta grad. Min extra-mamma, med hästarna som jag låtsats varit mina sedan jag var 9 år. Så jo, nog förstår du att jag är glad och alldeles varm i hjärtat nu.

 J, hon kan mig. Och det, är en så skön känsla. Hon har orden och råden. Tack, för att Du finns!

bild (2)

Nu är jag nyduschad (fastän jag helst inte ville duscha… men jag var skitig tydligen.. ;)) och sitter och njuter av alla bilder ifrån dagen. Det kommer ett helt regn här nedan… titta och njut. Synd att jag inte har en doft-dagbok!  Men om jag säger såhär,..det doftade sött ifrån blommorna, gran ifrån skogen, sommar ifrån sommaren, häst ifrån hästarna….

Allt i ett enda andetag- Ett himmelskt andetag.

Nu är jag sådär lugn i kroppen och andas sådär långsamt, som jag gör då. När jag fått snusa häst-mule.

IMG_9339

IMG_9341

Kátrin är min älsklings-häst. IMG_9352

Och han, är min hunk!IMG_9359

Kärlek. IMG_9372

Alltså… kan han allllllt? IMG_9375

bild

Där jag mår som bäst.

bild (1)

Ja, han kan nog allt. Gustur och M är ett snyggt team. Tänk, om vi någon gång kommer att ha egna hästar, på riktigt. Inte bara på låtsas. IMG_9392

Glad jag, mitt i tölten.

IMG_9404

Kram!IMG_9411

Puss!IMG_9417

Jag och J leder tillbaka hästarna i hagen. IMG_9429…där vi möttes av ”Hingsten Gladur”, 28 år och livsnjutare!

Åh. Älskade dag!

Nu ska jag bara ta det lugnt,lugnt resten av dagen. Vila kropp och knopp och fortsätta göra som tjuren Ferdinand…. doooofta på blommorna! Jamen haaalå, det är bara sommar en gång om året!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4