Idag har jag fyllt min måndag med allt möjligt gott.
Tog mig en sväng ner på lilla affären och köpte jäst och mjöl. Det är mera bakning på G. Dom sålde även plant där, för typ ingenting per planta, så jag slog till på lite mera blom-liv till baltanen… Mannen undrar hur vi ska få plats?. Äsch då, nemas roblemas säger jag!

20130617-181426.jpg
Sen var vi en sväng till ”mormor och morfar”, numera mosters hus, och norpade rabarber. Men alltså, större rabarber får man leta efter. Det syntes inte ens att vi tagit! Nu ska det bli saft och paj och kräm så det står ut genom öronen på oss!

20130617-181414.jpg
Vilat ute på gräsmattan och gungat i trädgårdsgungan, har jag också gjort. Så fantastiskt mysigt!
Och Tore-hunden har jag lärt ett nytt trick. ”rulla”;) yeah!

20130617-182119.jpg
Och till sist har vi tränat ett grispass i lillabyns mördarbacke; kinnmärgsbacken. 10 intervaller. Det var otroligt jobbigt, men jag klarade det, -med nöd och näppe!

20130617-182629.jpg
tanken var att jag efter sista intervallen, skulle gå neråt för att M skulle fota. Men som du ser så orkade jag ju knappt stå. Skitisamma! Vackert var det i alla fall!

Nu har vi pausat och ätit mammas goda middag, men laddar nu för att slutföra vårt träningspass… Styrka för armar och core väntar, ute i trädgården. Sen, är dagens träning gjord! Hepphepp! 😀

Det här är en lyx-måndag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4