IMG_9985

Nu är det nya tider som gäller!

Det är sommar och jobb som gäller. Rutiner som ändras, både smått och stort. För en vaneälskande människa som jag, kan det vara lite jobbigt. Men, med öppna sinnen och en inställning att Det blir bra det här! gör det hela mycket lättare. Mannen är på jobb och jag har haft en kväll med mig själv. Kvalitetstid, egentid. Inte så dumt faktiskt, i lagom mängd!

Jag tog tag i strykhögen, som är bland det tråkigaste jag vet. Men med baltandörren öppen, fladdrande gardin, kvällssol och en känsla av att stå ute i naturen och stryka, så gick det rätt så bra ändå.

Sen stack jag!

bild 1

Ut, alltså! Drygt 60 minuter lång PW. 

bild 3

Nu är jag hemma. Fylld av frisk luft i lungorna, ägare till två trötta ben och med mängder av myggbett, överallt. Ja, överallt. Så fort jag kom hem rensade jag ögonen för att jag hade mygg i ögonvrårna. Det var galet mycket blodsugande, enerverande, surrande saker ikväll. Så det vette katten om det blir några flera sena pw´s i skogen… men, det är ju så underbart!

Tänk dig:

Tystnaden, som ackompanjeras av en symfoni fåglar som kvittrar sina vackraste sånger. En kvälls-sol som ödmjukt, med bestämt, skiner igenom träden.  Stigar, fyllda av bark, så mjuk att kroppen skriker TACK! och tacksamt traskar framåt i en takt så snabb att myggen precis, precis hinner ikapp.

Jamen du förstår ju, det äär svårt att motstå!

Vi får väl se hur det blir, helt enkelt. Det är lite så jag försöker tänka allmänt just nu; Vi får väl se hur det blir, just go with the flow! 

Oj så flummigt det här blev. Gör det något?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4