Åh sån himla mysig kväll det blev.

Tror jag det! Med så goa grannar, gullig hund och min hunk som sällskap så kan det bara bli bra. Vi blev bjudna på sååå god rabarberkräm och gott, hembakt bröd till kvällsfika. Sedan traskade vi en trappa ner, till oss, och har suttit ute i ljumma sommarkvällen ända tills nu. Att ha vänner, det är att ha en skatt. Jag är så evigt tacksam för er alla, ni vet preciiis vilka ni är. Jag kallar er gomman, älskling, hjärtat, darling, vännen,  pompen.  Och sen kramas jag så mycket jag får och blir nästan lite sådär hyper, när jag lyckas samla er på samma plats eller bara träffas på tu man hand eller i liten skara. Jamen, att bara träffa er gör mig glad. Jag älskar er allihopa! Vänner allså <3

(Och förresten,förresten, förresten!! Så HIMLA roligt att ni är, några stycken av hela hopen, som tagit er tid att skriva och berätta om er själva. MER sånt, tack! Om jag får önska 😀 Jag tycker ju att det är skitkul när ni skriver här. Tveka aldrig, skriv ba! OM det inte är så att du sitter på en massa pruttar och elakheter, då kan du sparar´t!)

bild (3)

Jag hann fota en taggig typ som sprang förbi baltanen ikväll. Det kryllar av igelkottar nu. Det är nästan på gränsen till att jag tycker att det är obehagligt. Coolt!

image (4)Och solen skiner mellan träden. Så vackert och rofyllt.

Idag har det minsann varit en toppendag. Jag tycker dom flesta dagar är bra. Ibland är det piss och skit också, såklart. Men idag, idag har det varit en toppendag!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4