Å, jag är så jädrans glad!

Nä, det har inte hänt något särskilt. Det är bara livet, vilket inte är så bara! Jag är alldeles pirrig i magen. Och på toppen av allt ihop så har jag hamnat på ett jobb som jag bara älskar. Jag veeeet, jag ska inte tjata mer om det. Men det är så galet att redan när jag ringde och sökte jobbet, i vårvinter, så kände jag på en gång när jag pratade med min boss, att ” aha, henne kommer jag gilla helskarpt och jobbet låter ju som en dröm. Och shiit vad jag hade rätt! Det säger bara ”tjopp” så har en hel arbetsdag gått och jag är på väg hem, trampandes på hojjen genom gulliga staden, trött men lycklig.  Livskvalité!

Att få komma hem, ta ett steg innanför dörren, och sedan tre till höger. Hoppa i duschen på direkten. Ren igen, ta på sig rena, fräscha, somriga  kläder. Laga till en snabb middag och sedan sätta sig på baltanen och äta, njuta, andas. Livskvalité!

IMG_9988

Att gå ut och plocka av sin egen sallad och sina egna örter. Livskvalité!
IMG_9993

IMG_9994

IMG_9997Omelett med färsk basilika och pesto. Skivad mozarella med olivolja,salt och peppar. Körsbärstomater och ett knippe sallad ifrån landet. Enkelt, nyttigt OCH gott!

Att jag också hade ett sms ifrån mannen där det stod Hej älskling! Jag har lagt din nyckel i brevlådan, så att du kommer in, gjorde min dag ännu bättre! Jag hade glömt nyckeln i morse utan någon som helst aning under hela dagen. Skönt! ;))

Ja. Livskvalité. Behöver det vara mer komplicerat än såhär?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4