Och så sitter jag här, återigen. Med en dag i ryggan, som är för bra för att kunna beskrivas med ord.

Eller vänta, jag ska försöka!

Jag tror att det är den här grejen med jobb för oss båda och mycket, för att vara vi, tid ifrån varandra, som gör att denna dag har varit ett enda långt pirr i magen.

Så himla bra dag, ifrån morgon till kväll.

Frukost ute. Fix med mini-trädgården. Småprat med älskade grannarna/vännerna. Mysig stund, där jag skrev in nya recept i min receptbok. God lunch, lagad av en hunk. Spontan-hej av ännu en vän, där jag fick bjuda på mina kakor och känna mig lite som en mormor som envist frågade men, ska du inte ha en till? Jooo, en till! Och sen skjutsade vi älskade vännen till bussen, mot hennes hemmahemma. Jag och mannen tog svängen på stan för att köpa lite skit. Ja, skit. Till blomsterna och tomatplantorna, alltså! Hem igen, mannen fixade med det där äckliga gödselgrejset och jag snodde ihop middag. Vi provade något nytt! Att grilla wraps- så gaaaalet gott och enkelt och gott, sa jag att det var gott!?

Och nu har vi varit ute på en ohyggligt snabb pw, som nästan, ja jädrigt nära, gör att jag får ge mig själv underkänt på denna vilodag. Men äschdå! Detta väger vi nu upp med ett mysigt avslut på denna dag, i form av en hög av massa mjukt och ulligt, under och över oss. Samt ett smakprov på en ny glass vi fann idag!

Jomen, det gick ju, ganska så bra det här! 🙂

Ledig söndag. Med baltandörren vidöppen och Evert Taubes sommarvisor på högsta volym. Småträffande av vänner. Massa häng med världens finaste M. Sol. Värme. Att få må bra. Att få ha det bra. Tacksam.

IMG_0237

Det ställs frågor och skrivs i kommentarer. Jag har tills nu lyckas hejda, men okejdå….Jag heter Emmeli. Så är det. Och mannen heter Martin. Världens finaste M.

IMG_0241

IMG_0244

IMG_0247

Ooops! Nakenchock! M håller på att förvandlas till en hulk tror jag minsann, haha! Snygg arm, i know!! IMG_0256

Tack snälla Storan och L för alla tomat- och paprikaplantor jag fått! 😀IMG_0258

Wraps! Med en fyllning av (stekt och kryddad) köttfärs, ost, soltorkade tomater, färsk basilika och en klick créme fraiche. Allt i en enda röra som fyller tortilla-bröden. På grillen- klarrt! bild (8)

Lilla staden levererar ljum sommarkväll. IMG_0264

Vi är två livsnjutare. IMG_0260

…Som njuter av heela livet…

LEV LIVET HÖRRNI!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4