Vilken skön morgon, alltså.

Jag vaknade, tröttare än tröttast av att jag toksvettades. Solen sken in i sovrummet och vi sov i någon slags kuvös. Så jag bäddade ner mig ute på baltanen, i mitt sommar-rum och sov vidare där. I lätt vind och skön luft. Jag blev sedan väckt utav mannen som kom ut med frukostbricka. Vi åt och sedan somnade jag om. Trött jag? Mm…

Jag vaknade igen och då bestämde jag och mannen oss för att köra ett träningspass ute i ”trädgården”.
Ett helkropps-pass i intervallform. 8 övningar, varannan underkropp och varannan överkropp. Varv 1 och 2; 1 min på varje övning med 15 sek vila mellan övningarna. Varv 3 och 4; 30 sek på varje övning och 15 sek vila emellan övningarna. Så roligt och jobbigt pass! Hela kroppen är nu mör och jag ska ta cykeln och trampa ner på jobbet! Tack vara träningspasset känner jag mig pigg nu. Tack för det!
IMG_0403

bajs

Eller pigg och pigg? Träningslycklig i alla fall! 😉

HA EN BRA DAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4