Hej i fredagen!

Jag gjorde visst en repris av gårdagens förmiddag; steg upp, gick ut och la mig och fortsatte och sov på baltanen. Älskade, älskade M kom med frukost och vi satt under täcket och åt frukost. Så ljuvligt mysigt! Sen somnade jag om, likt en nyfödd bäbis, som bara äter och sover. Typ. Ja och sen, samtidigt som M drog till jobbet, knöt jag på mig springskorna. En löprunda på grisan. Gaaalet svettigt och det känns så skönt nu efteråt! Jag behöver tanka energi för två sista jobbdagarna innan jag är ledig en dag. Och det är minsann inte vilken dag som helst….. <3

Nu ska jag proppa i mig protein iform av kokt ägg och kvarg med något gott i, för att sedan ta cykeln ner till jobbet. Det vankas partylarty i parken, Brolle ska rocka ikväll! 😉 Jag ska jobba sentsent och är lite nervös för det faktiskt. Men det ska nog gå bra, viljan finns ju! Då går det mesta! 😀

IMG_0423

Världens konstigaste bild. Det ser ut som om jag har skinbrallor på mig ju!? Coolt! 😀

IMG_0427

Naturell. Svettig. Glad.

Ha en jättefin fredag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4