IMG_0430

Så makalöst skön känsla jag har i kroppen nu!

Jag har jobbat en sån där loppis-lördag igen, en sån där dag då det är så gröntokigt mycket folk. Alltså, sådär mycket att man inte hinner tänka, man bara gör. Jag hör mig själv hälsa på folk, ta beställning, ta betalt, ge tillbaka växel, svara på frågor, knappa ännu fortare, tacka, vara artig, och så vidare och så vidare. Men det är liksom så mycket människor att hjärnan både hänger med helt perfekt, samtidigt som den inte alls gör det. Ja, faktiskt ett vinnande koncept!

Och, vips sa det och jobbdagen var slut. Mannen kom och mötte upp mig efter jobbet, vi cyklade och handlade nya tortillabröd på vägen hem; det vankas fyllda, grillade, sådana. Även denna helg? Ja, precis. Det var ju så jädra gott senast vi gjorde det!

Att få komma hem, till en über-nystädad lya som bara doftar himmelskt. Ta sig en dusch, ta på sig svala kläder, spruta ett par sprut med sommarparfymen. Lukta gott och känna sig fräsch och dessutom få lyxen att sitta ute på trappen och spreta med tårna medan mannen grillar dom där goda.

Jamen alltså, det är ju bara för bra för att vara sant!

IMG_0433

IMG_0447

Ikväll är det baltan-häng som gäller. Jag ska inte röra mig ur fläcken. Det stavas vilodag, eller vilokväll i alla fall 😉 Mitt liv inte särskilt ointensivt nu. Om jag säger så… och jag är inte så bra på att bromsa och vila. Men ikväll. Då.

IMG_0453Ringarna har legat och väntat på mig hela veckan. Jag har dom inte på mig när jag jobbar, vilket jag har gjort rätt mycket denna vecka. Men nu har jag mini-helg och vi har bröllops-helg. Ja, vi minns. Och tittar på varandra och ler. Och pussas.

En skön känsla? Ja, du förstår nog.

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4