Vilken magiskt bra dag vi har idag!

Imorse åt vi frukost ute på gräsmattan i gassade sol. Sen somnade jag ute på baltanen, medan mannen gjorde i ordning matsäck. Vi drog sedan iväg till ett, för oss, nytt ställe vid namnet Gläntan. Så himla mysigt ställe. Vi fick värsta Gotlands-feelingen och njöt som bara den. Där, på den varma sanden, somnade vi i en kärlekshög. Mannen är lite ”skrövlig” i halsen som han säger och jag, ja jag är bara trött av naturen. Det har varit en tuff vecka. Men alltså, det finns ju kanske inget skönare än att sova utomhus när det är lagom varmt och man dessutom har den man älskar allra mest, bredvid sig! 😀

Vi vaknade och åt, världens godaste strandlunch. M hade gjort pastasallad och tagit med mängder av vattenmelon. Han kan sin fru! Och, jag fick ett sött paket med en galet fin klocka i. Tack hunkson!!
Rätt som det var så såg jag en man komma ridandes på en vacker häst. Innan jag själv ens hann reagera hade jag dragit på mig min klänning och stod som Emmeli 9 år och klappade mule och luktade på händerna och sa ååååh vad gott, jag ska aaaaldrig mer tvätta händerna. 

Ja. Vi har haft det alldeles strålande skönt, där vid Gläntan. Ritat våra initialer i sanden, gått hand i hand med sand mellan tårna och konstaterat, återigen, att vi är så kära OCH att vi har jorden kanske längsta långtår.

IMG_0481

IMG_0482

IMG_0490

IMG_0494
IMG_0496

IMG_0508

IMG_0512

IMG_0517

IMG_0521

IMG_0526

IMG_0529

IMG_0532yåt

IMG_0537långtå

Kvällen är ung ännu. Jag har precis avslutat veckans sista träningspass. 30 minuter löpning, med 1-minutersintervaller. Utan tvekan bland det jobbigaste och bästa passet jag gjort i livet. Dagens styrka: 4 tabataintervaller. Fokus på axlar, armar, mage och rygg. 46 minuter av galet självplågeri!  Grymt sa grisen! 😉

Nu grillar mannen, ja han är nästan tokigt förtjust i grillat av alla slag, och vi ska strax äta. Jag är hungrig som en varg! 😀

Tjohooo för den här dagen! 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4