En kväll som inte alls blev som jag tänkt mig.

Och om vi ska fortsätta på det där spåret.. Kan jag till min lista, lägga till: Jag uppskattar när vännerna kommer och knackar på dörren, utan förvarning.

..För att dom vet, dom vet att vi älskar när dom gör så. Vi passade på att bjuda över ett par goda grannar också. Det blev en spontan-fika, där jag äntligen fick bjuda på mina kakor som jag bakat och rabarbersaften såklart. Och mörk choklad och mannens kaffe på nymalda bönor. Tokmysigt!

Sedan åkte vi iväg till ett helt makalöst mysigt ställe. Vännen E och hans band ska spela där imorn och M ska sköta ljudet. Vi åkte dit med grejer, killarna packade upp och jag passade på att plocka en vacker blombukett och säga åååh vad fiint det var här, under tiden. Helt perfekt!

image (1)

image

image (2)

image (3)

image (4)

image (6)

Bertnäs. Vilket himla namn alltså, men så mysigt och idylliskt ställe. Spelningen imorgon kväll kommer att vara på hölogen, hur nice!? 😀

Mitt tänkta kvällspyssel får vänta till imorn. Japp, jag är ledig imorn. På torsdag också. Det känns alldeles förträffligt.

Tänk så bra det kan bli, fastän det inte blir som man har tänkt sig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4