Morsning, korsning!

Min onsdag tuffar på i underbart ledig-hela-dagen-lång-flow.

På förmiddagen var jag ut på en lång och svettig pw. Solen började skina och det gjorde mig glad ända in i hjärtat! Min onsdag har också innehållit lyx, som en lång, varm dusch och en lunch ute på baltanen. Samt en tur till affären och ett telefonsamtal med världens bästa mamma. Nu i eftermiddag hoppade jag i skönaste bomullsklänningen och tog mig en cykel-tur ner på stan, för lite fuffens och minishopping. När jag kom hem snodde jag ihop en smet, som så småningom ska bli hårdbröd. Blir det bra, så ska du självklart få receptet!

IMG_0632

Det blir bara värre och värre det här. Jag köpte såna här mys-shorts till M när han fyllde år. Så gaalet sköna och jag har snott dom både en och två gånger under dom senaste dagarna. Jag unnade mig helt enkelt ett par precis likadana. Lite stora då dom är i herr-storlek, men äsch. Galet sköna och jag och mannen kan nu går runt i Samma-Lika. 😉 Shortsen kommer ifrån h&m och är alltså ett hett tips, både till henne och honom. IMG_0634 Något mer jag fick med mig hem var dessa två hudlotioner med småglitter i. Jag kunde verkligen inte bestämma mig om vilken jag tyckte luktade godast.. så jag tog det säkra före det osäkra, och köpte båda! Hejja hejja beslutsångesten, du vann. Igen. 😉

Näpp. Nu ska jag kika till mitt bröd i ugnen och försöka komma på vad vi ska äta till middag… inte alltid det lättaste!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4