Du vet, den där känslan..

…när man jobbat en hel dag i full-rulle-fart och haft konstanta, öööh.. lökringar under armarna..men ändå tagit en sen pw eftersom jag hade bestämt mig för det, trots att man är aptrött. Att sedan få hoppa in i en dusch och partaja med god duschkräm och en dutt sommarparfym och sedan krypa in i den mjukaste morgonrocken som finns. Och att regnet kom, precis nu, det gör ju bara ingenting. Kvällen är sommarvarm och jag njuter. Regnet smattrar mot taket. Ja, jag ligger under tak, men är ändå utomhus. Jag ligger under täcket, i mitt sommar-rum. Några bullar är framtagna på tining, jag har ju en date snart. Jag har slagit på infravärmen för ännu mera värme, tänt ljus och dukat upp. Jo precis. Jag har ju en date.

Han kommer hem om en liten stund. Han heter M och är mannen jag är totalt tokförälskad i. Han är min man.

Och den där känslan jag surrar om… Den om allt ifrån full rulle-rulle-fart till bull-date. Den är bra.

IMG_0811

IMG_0817

Godnatt!

 

 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4